bannerwatbied

Fleet JOBcoaching loopbaantrajecten
Ben je toe aan een volgende stap in je carriere?

Of door een reorganisatie op zoek naar antwoorden die je gaan helpen een goede keuze te maken voor de toekomst? Een loopbaantraject kan je daarbij prima helpen.
Een dergelijk traject bestaat vaak uit 3 fases:

  1. Wie ben ik?
  2. Wat kan ik?
  3. Wat wil ik?

Uiteraard wordt er gestart met een kennismaking om te kijken of Fleetcoaching je inderdaad kan helpen en te ontdekken of er een klik is.

Daarna volgt een maatwerkvoorstel waarin jouw doelstellingen ruimschoots aan bod komen.

Na de intake start je vaak met het maken van diverse testen.
De meeste testen zijn afkomstig van Saville Consulting en worden via een Nederlandse licentiehouder afgenomen (Way2Talent).

We werken gedurende een paar maanden nauw en intensief samen.

Gestart wordt altijd met de WAVE, een on line psychologische persoonlijkheidstest.

Klik hier voor een voorbeeld van de WAVE.

Deze test geeft je antwoord op: Wie ben ik? Denk hierbij aan je vaardige, maar ook minder vaardige kanten, je kwaliteiten, waar is er nog ruimte voor ontwikkeling en in welke cultuur gedij je het beste. Veel informatie die vaak al voor heldere inzichten zorgt.

Van daaruit gaan we de 2e fase in: Wat kan ik?
Hierbij wordt gebruik gemaakt van maximaal 8 DAT-testen, maar ook eventueel weer van Savilletesten, afhankelijk van je situatie. Testen om het testen wordt niet gedaan! Het moet een doel dienen.

Als je, je capaciteiten in kaart hebt (= denk- en werkniveau) dan komt de laatste fase aan bod: Wat wil ik?
Een belangrijke stap die met meerdere oefeningen en testjes helder kan worden gemaakt. Denk daarbij welke beroepen je interessant vindt, maar ook welke waarden voor jou erg belangrijk zijn.

Tussentijds zijn er vaak coachingsgesprekken maar dat wordt tijdens de intake verder bepaald. Helder voor jou moet zijn dat je overzicht krijgt om een goede vervolgstap te maken in je carriere. Als jij tevreden bent, pas dan ben ik ook tevreden. Eerlijk en betrouwbaar.

Informeer naar de diverse referenties. Om privacyredenen staan daarover geen gegevens op deze site.