bannermissie

Missie
Fleet Coaching on the Job begeleidt medewerkers van auto/dealerbedrijven en importeurs zodat zij voor de middel- en lange termijn succesvol, gestructureerd en pro actief de zakelijke markt zelfstandig kunnen bewerken.

Daarnaast wil ze aan “medewerkers” between jobs inzicht bieden in hun persoonlijkheid en competenties zodat zij een goede (vervolg) stap kunnen maken in hun carriere.

Ze haalt veel voldoening om mensen echt te helpen in hun zakelijke carriere. Of dat is binnen commercie of een ander vakgebied maakt niet uit.

Visie
Voor het eerste proces werkt Fleet Coaching met een modulaire opbouw van praktijkgerichte onderwerpen om informatie, kennis en vaardigheden aan te reiken zodat een structuur ontstaat die binnen het bedrijf bijdraagt aan het pro actief bewerken van de zakelijke markt.

Zij gelooft sterk dat je bij de bewerking van de zakelijke markt niet alleen naar de accountmanager kijkt, maar juist ook andere aandachtspunten in het bedrijf mee moet nemen. Dat is de reden dat er uitsluitend on the Job wordt gewerkt.  De bewerking van de zakelijke markt is en blijft een vak apart waarvoor een aantal uitgangspunten van groot belang is. Draagvlak door de directie en een geschikte kandidaat zijn er slechts 2. Daarnaast is geen enkele bedrijfssituatie gelijk ten aanzien van dit onderwerp waardoor begeleiding/coaching dan ook tailormade is voor elk bedrijf of accountmanager.

Ten aanzien van het 2e proces werkt ze met 3 fases: wie ben ik? wat kan ik? en wat wil ik? in een maatwerkprogramma met de kandidaat nauw samen. Op basis van opgedane kennis en kunde vanuit de Master NLP komen mensen zo tot goede keuzes voor de toekomst.

Daarnaast ontwikkelt Annemieke zichzelf voortdurend om een hoge kwaliteit en de beste prestaties neer te kunnen blijven zetten.

Wil je meer weten over Fleetcoaching, klik hier.