bannermissie

Wie zit er achter Fleetcoaching?
In 2007 heeft Annemieke Reek, initiatiefneemster en eigenaar, Fleetcoaching on the Job opgericht. Zij groeide op in Noord-Holland in een klein plaatsje aan het IJsselmeer en is dochter van een zelfstandig ondernemer (familiebedrijf).

Zij doorliep een HBO studie (commerciële economie) waarna zij al snel in de autobranche werkzaam werd (1992). Bij 3 importeurs heeft ze meer dan ruime ervaring opgedaan binnen het vakgebied Fleetsales, Rentals en Leasing.

Achtereenvolgens waren dat Peugeot Nederland, Saab Import (A.I.M.) en DaimlerChrysler Nederland (t/m 2006).

Haar motto is:
Als we blijven denken wat we dachten en blijven doen wat we deden dan krijgen we wat we kregen. Er zal iets moeten veranderen aan de werkwijze om tot (een beter) resultaat te komen. Fleetcoaching helpt daarin graag het antwoord te krijgen en komt met oplossingen. Altijd maatwerk in de vorm van trajecten on the job.

Waarom on the Job?
Ze heeft tijdens haar werk veel mensen gezien op centrale trainingslocaties waarbij er geen ruimte is voor de factoren die juist zorgen voor succes of falen van de medewerk(st)er. Dat houdt in dat ze door het hele land komt en alleen maar maatwerk levert.

Kernwaarden die haar typeren en bij haar horen zijn:

  • Afspraak = afspraak;
  • betrouwbaarheid & eerlijkheid;
  • no nonsense, respect & vertrouwen;
  • resultaatgerichtheid, integriteit, flexibiliteit;
  • plezier en humor.

In haar vrije tijd volgt ze elk jaar wel een opleiding of rijdt paard met een vriendin in het buitenland en gaat graag naar Spanje of Zuid-Limburg.