bannerreferenties

Referenties

Fleet Coaching heeft inmiddels voor/met de volgende merken gewerkt:

  • BMW
  • Citroën
  • Fiat/Alfa Romeo/Lancia
  • Ford
  • Honda
  • Opel
  • Peugeot
  • Volkswagen/Audi/Seat/Skoda

Geïnteresseerd in de mening van een ambassadeur?
Neem contact op met Fleet Coaching voor zijn of haar gegevens.

Manager leasemaatschappij
Ik heb Fleet Coaching ervaren als een prettige, maar professionele partner op het gebied van coaching on the floor. De resultaten die we hebben bereikt zijn meer als dat we gebudgetteerd hadden. We zijn ons nu bewuster van het enorme potentieel dat in ons bereik ligt.

Commercieel directeur premiummerk Randstad
Ik heb Fleet Coaching ervaren als een bijzondere vrouw die haar mannetje staat in de zo enerverende lease- en fleetwereld van vandaag. De resultaten die we hebben bereikt zijn MEDE voortgekomen uit de praktijkervaring die Fleetcoaching ZELF heeft en die wij daarna gezamenlijk hebben opgedaan in het veld. We zijn ons nu bewuster van de noodzakelijke contactmomenten, de acquisitie en vooral het onderhoud ervan.

Directie volumemerk Oosten van het land
Wij hebben Fleet Coaching ervaren als een prettige en persoonlijk gerichte partij met een duidelijk en helder verhaal afgestemd op de hedendaagse praktijk.

Kandidaat volumemerk midden van het land
Ik heb Fleet Coaching ervaren als een leermoment om zaken anders te benaderen en te behandelen dan je gebruikelijk zou doen. De resultaten die we hebben bereikt zijn dat ik klanten anders benader zowel telefonisch als bij de klant zelf, waardoor een beter resultaat bij de verkopen de uitkomst is. We zijn ons er nu bewuster van dat een andere visie en aanpak via Fleet Coaching betere resultaten tot gevolg heeft gehad.

Productmanager leasemaatschappij
De samenwerking met Fleet Coaching heb ik als zeer waardevol ervaren. De professionele houding en gedrevenheid gekoppeld aan de kennis in de autobranche heeft een toegevoegde waarde gehad. Hierdoor zijn er nieuwe contacten gelegd die hebben geresulteerd in nieuwe overeenkomsten en opdrachten.