bannervoorwie

Uniek
Fleet Coaching is er voor u:

  • De merkdealer of het universele autobedrijf
  • De importeur
  • De medewerker between jobs

Merkdealer of universeel autobedrijf?
U heeft 1 of meerdere accountmanagers die de markt bewerken of u wilt starten met dit proces. Misschien wel zelf. Fleet Coaching begeleidt u en uw medewerkers in beide gevallen met praktijkgerichte modules naar een succesvolle marktbenadering. Een competentietest (lees meer Uniek!) kan vooraf worden afgenomen om te bepalen of uw (te werven) medewerker voldoet aan het profiel.

Tijdens een intakegesprek bepalen we gezamenlijk de concrete doelstellingen waaraan wordt gewerkt tijdens het traject. In dagdelen wordt on the Job de begeleiding gegeven. De directie krijgt steeds een terugkoppeling van de ontwikkelingen zodat u waar nodig kunt bijsturen. Het traject wordt afgesloten met de zgn. Nazorg. Laat u informeren over de diverse mogelijkheden!

Ook een in company training van De Autoregeling kan volgens maatwerk worden verzorgd. Een must voor elke accountmanager die bij fleetowners komt met meer dan 35 -40 auto’s (geel / grijs). Ontdek de kansen en mogelijkheden binnen een dergelijke regeling.

Meer informatie? Bel 06 – 53 34 67 97 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De importeur
Het onderwerp Zakelijke Marktbewerking heeft een belangrijke plaats binnen uw merkorganisatie tot en met uw fabrikant aan toe. U vult dit in door met eigen mensen de grootzakelijke markt te benaderen en uiteraard wilt u ook uw dealerorganisatie maximaal stimuleren hetzelfde te doen. Afhankelijk van het verzorgingsgebied van de dealer moet minimaal de middelgrote- en klein zakelijke markt worden bewerkt.

Juist als u geen / onvoldoende capaciteit heeft, biedt Fleet Coaching de oplossing!

Fleet Coaching werkt samen met u in een van te voren afgestemd programma. Communicatie is belangrijk en daarom vindt terugkoppeling altijd plaats met de directie van de dealer én de verantwoordelijke zonemanager of business manager. Welke concrete stappen wilt u dit jaar realiseren? Fleet Coaching zet tijdens een korte presentatie de mogelijkheden uiteen.

Bent u verantwoordelijk voor training en opleiding?
Overweeg dan eens de training -De Autoregeling, kansen en mogelijkheden- op te nemen. Deze 1-daagse training is een must voor accountmanagers die grotere fleetowners bezoeken (vanaf 35 auto’s en meer). De training is uniek en wordt door niemand anders binnen de branche gegeven. Goede (importeurs)referenties op aanvraag beschikbaar.

Bel nu voor een afspraak

De medewerker between jobs
U bent zonder werk of bent dat binnenkort. Welke keuzes gaat u maken in uw carriere en welke stappen wilt u zetten? Soms lastige keuzes, maar er zijn goede instrumenten die u daarbij kunnen helpen. Overweeg een loopbaantraject met 3 fases waarin u veel zelf doet met hulp van Fleet JobCoaching. Soms heeft uw oud-werkgever hiervoor budget beschikbaar en soms is dat tijdens de onderhandeling in het sociaal plan opgenomen. Informeer naar de vele mogelijkheden, altijd maatwerk en ….altijd persoonlijk.

Testen om het testen gebeurt nooit. Altijd met een doel. Jouw doel staat voorop!