Over mij

Op jonge leeftijd zag ik, als dochter van een ondernemer, al wie wat deed binnen ons relatief kleine familiebedrijf. De kunst om de juiste mensen voor de juiste klus aan te trekken en in te zetten, keek ik bij mijn ouders af. Sinds 2007 heb ik van deze zienswijze mijn werk gemaakt. 

Vanaf 1992 ben ik werkzaam geweest in de automotive. Ik heb ervaring opgedaan bij verschillende importeurs (Peugeot, Saab en DaimlerChrysler) op het gebied van fleetsales, leasing en rentals. In de autobranche ligt niet alleen mijn werkervaring, maar ook mijn toegevoegde waarde om mensen met de juiste talenten en competenties én met de juiste motivatie op de juiste plek in te zetten. Niet alleen komen mensen hierdoor beter tot hun recht, het betekent ook dat het bedrijf hierdoor beter presteert.

Ik werk sinds 2010 met de producten van Way2Talent. Ik koop er al mijn online psychologische instrumenten in. Samen hebben we al aan diverse mooie opdrachten gewerkt.

In 2014 en 2015 heb ik mijn NLP Practitioner en NLP Master behaald bij de Mind Academy. Met diverse psychologische instrumenten vergaar ik een grote hoeveelheid informatie die tijdens aanvullende maatwerktrajecten in de automotive benut kan worden.

Mijn ondernemerschap kenmerkt zich door een integere en open houding, waarin ik met plezier en humor op respectvolle wijze graag met je samenwerk. 

Annemieke Reek

foto

Interesse in een samenwerking?
Bel of stuur een mail: